Unngå å Kaste Bort Tid Og Penger På Dårlige Smykkebeslutninger

Smykker er dannet av enten edle metaller som blir støpt til vakre kunstverk, eller edle metaller som er gift med edle edelstener og juveler for å skape iøynefallende og elegante stykker. Tipsene i denne artikkelen vil hjelpe deg med å sortere gjennom de forskjellige stykkene for å bestemme smykkene som ikke bare appellerer til deg, men er også tiltalende når de bæres av deg.

Bruk en polering klut for alle dine smykker stykker. Dette er en veldig enkel måte å gjøre dem skinne og ikke å bruke noen form for kjemikalier eller løsemidler. Bruk dobbeltsidig klut på smykker akkurat som du ville rense et glass. Bruk en tosidig rengjøringsklut, en for polering og en for skinnende.

Sørg for å holde regelmessige faner på tilstanden til smykkene dine. Du må hele tiden vurdere tilstanden til brikkene dine til å fange eventuelle problemer eller skade tidlig. Det er best å fange dem tidlig fordi dette er når du skal få dem fast for å unngå store eller irreversible skader, eller til og med å miste elementet.

Hvis du ser en ring som hevder å være diamant og har en Sterling sølv innstilling, være svært skeptisk. Diamanter er bare profesjonelt satt i hvitt gull, gult gull eller platina. Svært sjelden og det meste aldri vil du se en diamant ring satt i Sterling sølv. Det er noen sjeldne tilfeller med noen få lav karakter diamant chips satt i sølv, men vanligvis vil dette ikke skje. Hvis du ser en smykker butikk med denne praksisen, er de vanligvis selger zirconia og hevde dem som diamanter.

Ikke forsøk å skinne sølv eller gull smykker med tannkrem. Det er rett og slett et feil hjemmemiddel som mange prøver å passere som faktum at det fungerer. Kjemikaliene i tannkrem vil erodere smykker forårsaker edelstener å permanent miste sin glans. For bare noen få dollar kan du kjøpe en skikkelig polering klut og smykker skinnende væske.

Hvis du har en lys elfenben hudtone med mørkere hår, bør du vurdere å kjøpe smykker i sølv, hvitt gull eller platina. De sølvfargede fargene ser elegant ut mot en elfenben hudtone, spesielt hvis du har brunt eller svart hår. Sørg for å velge mørkere edelstener som grønn, svart eller dyp blå.

Når du er shopping for smykker, sørg for at du spør din gullsmeden den «riktige» spørsmål om sine varer. Du må diskutere ting som diamant karakterer. Du må også spørre hvem sorteringsmaskiner er av deres brikker. Finn ut hva deres utdanning og erfaring er, og se hva garantiene er på hva deres karakterer er.

Det finnes mange varianter av smykker i verden skapt av kombinasjonen av edle metaller, juveler og edelstener. Resultatene av prosessene som danner smykker skaper vakre og slående kunstverk som kan brukes på ens person. Nå, i stedet for å bli overveldet av disse kreasjonene, kan du sortere gjennom dem for å bestemme de som vil være mest gratis for deg.

Lære Om Smykker