Tips Om Hvordan Du Kjøper Et Vakkert Smykke

Å tenke på å kjøpe eller bruke smykker er nesten like spennende som å faktisk ta på seg bitene. Et smykke kan være en måte å feire en spesiell anledning og symbolisere et forhold. Denne artikkelen vil lære deg om smykker, og hjelper deg med å sette pris på ikke bare å selge stykker, men også kjøpe dem.

Kostyme smykker er verdt å vurdere hvis du skal jobbe og ikke ønsker å bære noen smykker som har en høy verdi knyttet til den. Kostymestykker av smykker inneholder ingen edle metaller eller edelstener, noe som gjør dem svært rimelige og allment tilgjengelige. Denne typen smykker har en tendens til å anløpe over tid og kan ikke skinnes med en polering klut.

Mange mennesker ser smykker merket som Sterling sølv belagt og ofte tror de har truffet Jackpot når de kjøper den til en svært lav pris. I dette tilfellet dessverre, får du det du betaler for. Denne typen smykker inneholder bare et svært tynt belegg av Sterling sølv på toppen av en billig metall som vanligvis kan identifiseres som kobber. Den smykker vil etter hvert flekket og føre til at kobber til å vise gjennom undersiden med nok slitasje.

Ikke bruk ultralyd rengjøringsmidler og smykker rengjøring væsker på dyrebare og semi-dyrebare edelstener. De fleste edelstener er lett skadet og deres egenskaper blir korrodert av de kjemiske egenskapene i smykker rengjøring væsker. Ultralyd rengjøringsmidler kan riste gemstone innstillingene fra hverandre og forverre limet som brukes til å sikre edelstenen i innstillingen.

Når du kjøper eller selger smykker, bør du vurdere å se på spesialiserte pantelånerbutikker. Disse butikkene kommer til å ha enkeltpersoner som vet hva de snakker om. De vil være i stand til å vurdere den omtrentlige verdien av smykker mye mer nøyaktig enn en typisk bonde butikk, slik at du kan ha fred i sinnet med salg eller kjøp.

For en enkel måte å organisere og vise øredobber, feste et stykke metall skjerm mesh til et attraktivt bilde eller speil ramme. Mal rammen og mesh for å matche innredningen, og fest øredobber til mesh. Du kan henge rammen på badet, soverommet eller skapet for å nyte en hendig, floke-fri lagring som dobler som kunst.

For best å beskytte investeringen du gjorde i smykker kjøp, ta vare på det. Ikke bruk den når du gjør noe som å rengjøre huset ditt. Hvis du gjør dette, kjemikaliene du utsetter smykker for kan skade edle metaller og steiner. Det er sannsynligvis verdt det øyeblikket det tar å fjerne den.

Før du kjøper, spør gullsmeden om og hvordan edelstenen ble behandlet. De ulike behandlingene som edelstener gis betyr at de må tas vare på annerledes. Feil rengjøring med feil metode kan for eksempel skade steinen ved å fjerne behandlingen.

Hvert smykke kjøpt, solgt eller eid vil holde en liten plass i minnene dine i årene som kommer. Smykker kan symbolisere et minneverdig øyeblikk eller et håp for fremtiden.

Lære Om Smykker