Smykker Råd Som Ikke Vil Bryte Banken Din

Smykker er mer enn et enkelt tilbehørsvalg for de fleste. I mange tilfeller er smykker også en stor investering. Med noen få enkle trinn kan du beskytte både utseendet og verdien av smykkekolleksjonen din. Denne artikkelen inneholder noen nyttige og effektive tips for å opprettholde favorittsmykker.

Når du shopper for diamanter, sørg for at du handler for dem basert på deres fire viktigste kriteriene: farge, kutt, klarhet, og karat. Fargen refererer til nyansen av steinen. Snittet refererer til måten at steinen er fashioned, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til flawlessness av steinen. Den karat refererer til vekten av steinen.

Når du kjøper smykker, ikke bekymre deg for mye om dagens trender. Se etter klassiske stykker som kan brukes over flere år. Noe som er for aktuelt, vil raskt være utdatert. Et stilig stykke som du liker, men som ikke er det siste, kan være en del av garderoben din i årene som kommer.

Hvis du er virkelig forelsket i et stykke kostyme smykker, selv om det er i mindre enn god stand, er det greit å bruke pengene på den. Et stykke som du vil verdsette er mer av en investering enn den monetære kostnaden for et element, slik at splurging kan tillates.

Det er mange forskjellige typer steiner å tenke på å få når du kjøper nye smykker. Prøv å velge en stein som maskerer godt med din smak eller personlighet. Vurder også hva som ser bra ut på deg. Se etter farger i nøytrale nyanser som du kan ha på deg med noen av favorittklærne dine. Du vil ha mange muligheter til å vise frem hvert stykke.

Når du kjøper smykker til en kjær, kan du kjøpe en størrelse som kan være for stor for dem. Omtrent hvert stykke smykker kan være dimensjonert som betyr at det kan gjøres for å passe din kjære. Det er viktig å holde kvitteringen etter kjøp av smykker, slik at du kan ta det tilbake til der du kjøpte den, slik at du kan ha den størrelse.

Bruk aldri løsninger eller kjemikalier på smaragder. Kjemikalier, spesielt ammoniakk, vil forringe smaragder til det punktet at de er ugjenkjennelige. Smaragder er spesielt porøse edelstener, så sørg for å ta godt vare når du rengjør og lagrer disse edelstenene. Hvis du ikke er forsiktig med disse, vil de raskt miste sin verdi.

Ser på smykker du ønsker å kjøpe, bestemme hvor unikt du vil at det skal være. Hvis du har problemer med å finne et stykke som snakker til deg, prøv håndlaget. Håndlagde smykker er tilgjengelig i enhver form for stil og alternativer. Folk som vanligvis sliter med å finne noe de liker, vil elske det unike ved håndlagde juveler.

Sjansen er stor for at du har utviklet et sterkt vedlegg til mange, om ikke alle, av smykkene dine. Nå bør du vite hvordan du holder smykkene trygge og vakre. Å følge disse smykkevedlikeholdstipsene regelmessig er den enkleste måten å beskytte investeringen din i smykkekolleksjonen din, samtidig som du holder hvert stykke så imponerende som det var den dagen du kjøpte det.

Lære Om Smykker